PARAULES QUE CUREN

PARAULES QUE CUREN

Editorial:
PLATAFORMA ACTUAL
Año de edición:
ISBN:
978-84-96981-17-1
Páginas:
136
Encuadernación:
Otros
15,00 €
IVA incluido
Consultar disponibilidad
Añadir a la cesta

Estem davant d´un text lluminós. Una gran selecció de frases que han configurat la vida de l`Àlex Rovira, que transmeten el seus pensaments i el seus sentiments, fent evident la textura del que és humà. Aquí se´ns presenten paraules de saviesa, de bellesa i d´humanitat. retalls de grans textos, ben escollits i, sobre tot, magistralment organizats. En aquesta lectura se´ns ofereix un mosaic comprensíble de perles de saviesa que ens desxifren el món. Com en totes les grans coses, le págines es troben comptades i ajustades amb una senzillesa i una naturalitat sorprenents.
El dia en que a les escoles s´utilitzi el llibre d´Àlex Rovira per ensenyar l´assegnatura de VIURE, el món començarà a canviar de debó. Si el futur és una cosa de la imaginació, perque el que tenim sempre entre les mans és estrictament el present, publicar aquest llibre és, en cert sentitk, donar un primer pas per a canviar les coses.
Les seves pinzellades inicials a cada capítol són com la batuta del director d´orquesta (Fellini ja ens va ensenyar que sense director, per bons que seiguin els músics, ´l´orquestra no funciona).

Otros libros del autor